Tuesday, October 27, 2020

Lirik Lagu | Tak Lalekne Kowe - Vita Alvia | Lagu Jawa Terbaru

Vita Alvia - Tak Lalekne Kowe

Tak Lalekne Kowe - Vita Alvia

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati

Piye kabarmu saiki

Opo isih kelingan kowe ngelarani

Kadung jeru diriku mencintai


Dirimu sepenuh hati

Sepenuh cinta

Tapi mengapa kau pergi

Raiso nompo anane

Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe


Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane

Kudu pepisahan karo kowe

Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati

Mergo saiki aku wis oleh ganti


Mergo saiki

Ii-ii

Aku wis oleh ganti



Tak Lalekne Kowe

Artist : Vita Alvia

Songwriter : Pup Pup Whelly

Production : Global Musik Era Digital

Untuk mengikuti lagu, Vita Alvia - Tak Lalekne Kowe (Official Music Video), dapat mengunjungi Channel Youtube Global Musik Era Digital atau link dibawah ini, Terimaksih

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon