Wednesday, October 7, 2020

Lirik Lagu | Happy Asmara - Kelangan Tresnomu | Lagu Jawa Populer

Happy Asmara - Kelangan Tresnomu

 
Happy Asmara - Kelangan Tresnomu


Ngene Rasane kelangan

Kelangan wong sing tak sayang

Peteng jagate atiku Kelingan

Kowe ninggal Aku


Tak Lalek lalekno tapi atiku tetep eling

Mung biso nyawang

Ngangen ngangen tapi

Ora biso nyanding


Tak tuliske lagu....tak tembangke

Nggo sliramu....nandes jeru atiku

Perihe mok gawe TATU


REFF

Amung bisa nyawang fotomu

Saben ku kangen sliramu

Jujur sak jeroning batinku

Abot Kelangan Tresnomu


Kowe milih tresno sing liyo

Aku biso opo

Mung ngempet ing jero dodo


Lilo kudu lilo

Senajan perih sing tak roso

Kuatne atiku

Kudu kelangan tresnomu


Artist          : Happy Asmara

Songwriter  : Pup Pup Whelly


Untuk mengikuti lagu Happy Asmara - Kelangan Tresnomu (Official Music Video) dapat mengunjungi Channel Youtube Global Musik Era Digital atau link dibawah ini, Terimakasih

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon