Wednesday, May 27, 2020

Lirik Lagu | Kalung Emas - Didi Kempot | Cover Century Trio

Kalung Emas - Didi Kempot Cover Century Trio

Kalung Emas - Didi Kempot|Cover Century Trio


Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas kui mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku, yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelara loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelara loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Untuk mengikuti lagu dapat mengunjungi channel youtube di bawah Terimakasih

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon